Síganos en Google+ Mi perfil de Google+

Restriccions al mon - Espai sense wifi

Go to content

Main menu:

Restriccions al mon

EINES > TELEFON MOBIL AL MON

França : 2010

La nova llei francesa mòbil , que forma part d'un paquet legislatiu radical anomenat el " Compromís Nacional per al Medi Ambient "va ser aprovat pel parlament francès 12 juliol 2010 i es preveu que entrarà en vigor l'abril de 2011. La llei francesa requereix auriculars SAR publicació d'anuncis, i protegeix als nens. Es requereix de les botigues franceses d'electrònica i altres proveïdors de telefonia cel lular per enviar Preu de cada dispositiu d'absorció específica (SAR)-la mesura estàndard d'energia de radiofreqüència absorbida pel cos humà.

Estatut de França requereix que els comerciants per mostrar els números de recerca i salvament de forma llegible francès a donar als consumidors un fàcil accés a la informació de radiació per a diferents models. Això permetrà als compradors de telèfons mòbils a la recerca d'un model de baix SAR per fer sobre el terreny les comparacions a les botigues. La llei francesa exigeix ​​també que tots els telèfons mòbils es venen amb un kit mans lliures portàtil , els anuncis de telèfons mòbils de les prohibicions adreçades als infants i adolescents menors de 14 anys, i les barres de la venda de telèfons fabricats especialment per a nens menors de 6 anys.

http://www.legifrance.gouv.fr/affichTexteArticle.do;jsessionid=1E9805FB777CC9228F41FE523855508D.tpdjo14v_1?idArticle=JORFARTI000022471515&cidTexte=JORFTEXT000022470434&dateTexte=29990101&categorieLien=id

Kid Zone de la FCC dels Estats Units per la Infància

"Els telèfons mòbils causen càncer cerebral?
No hi ha evidència científica fins la data que demostra que l'ús de telèfons mòbils poden provocar càncer o una varietat d'efectes en la salut, incloent mals de cap, marejos o pèrdua de la memòria. No obstant això, els estudis estan en curs i les agències governamentals clau, com ara la Food and Drug Administration (FDA) continuarà vigilant els resultats de les últimes investigacions científiques sobre aquest tema. L'any 1993 ", va dir la FDA, que té jurisdicció primària per a la recerca de seguretat dels telèfons mòbils, que no tenia prou informació en aquest moment per descartar la possibilitat de risc, però si aquest risc existeix", és probable que sigui petita. " La FDA va concloure que no hi ha proves que els telèfons mòbils poden ser perjudicials, però si les persones segueixen preocupats diverses mesures preventives podrien adoptar, inclosa la limitació de les converses a la mà els telèfons mòbils i fent un major ús de telèfons amb antenes instal · lades sobre un vehicle on hi ha una separació major distància entre l'usuari i les antenes radiants. El lloc web del Centre de la FDA per a Dispositius i Salut Radiològica ofereix més informació sobre seguretat dels telèfons mòbils. Www.fda.gov / CDRH / telèfons / index.html "

http://transition.fcc.gov/cgb/kidszone/faqs_cellphones.html ~ ~ V # docellphonescausebraincancer

SANT FRANCESC, CALIFÒRNIA

va ser la primera ciutat i el comtat en la nació per aprovar la legislació sobre seguretat mòbil el juliol de 2011. El "Dret a Saber" ordenança aprovada la Junta de Supervisors per unanimitat i va ser signat per l'alcalde Lee el 2 d'agost de 2011. L'ordenança requereix que els venedors de telèfons mòbils per distribuir un full educacional creat pel Departament de Medi Ambient de Sant Francesc que explica les emissions de radiofreqüència dels telèfons mòbils i de com els consumidors poden reduir la seva exposició. Aquest full informatiu es donarà als compradors en el punt de venda. Cada venedor ha també demostrar un cartell (també creat per l'SFDOE) que indica que els telèfons mòbils emeten energia de radiofreqüència que és absorbida per el cap i el cos.  http://www.sfbos.org/ftp/uploadedfiles/bdsupvrs/bosagendas/materials / bag072611_110656.pdf


CALIFÒRNIA:


SB 932: el senador Mark Leno va introduir una legislació que exigeix  per a la publicació l'idioma en el punt de venda d'assessorar els consumidors llegir les instruccions d'ús segur en el seu manual d'usuari del mòbil. Això va passar el comitè del Senat de Qualitat Ambiental de 09 de maig 2011. La plena votació al Senat s'ha ajornat fins a la propera sessió.

http://info.sen.ca.gov/cgi-bin/postquery?bill_number=sb_932&sess=CUR&house=B&site=sen

BERKELEY, CALIFÒRNIA :

El desembre de 2010, consell municipal de Berkeley va aprovar una resolució en la direcció del seu administrador de la ciutat per redactar una ordenança de mòbil el model d'ordenança de Sant Francesc. La legislació està sent elaborat per l'Administrador de la Ciutat amb l'assistència del Fideïcomís de Salut Ambiental. La Comissió de Salut de Berkeley ha afegit les precaucions necessàries per al seu lloc web.

Burlingame, Califòrnia

. El 15 d'agost de 2011, Burlingame Ajuntament va votar a favor d'incloure guies de telèfons mòbils com a part de la seva vida saludable en Burlingame iniciativa de les directrius es distribuiran als residents i comptarà amb la classificació de l'OMS i les precaucions que un consumidor pot prendre, si els interessats . L'Associació CTIA-Wireless presentar a l'Ajuntament de Burlingame, al setembre de 2010. Posteriorment, el Consell va determinar que inclouen directrius en la seva iniciativa.

NOU MÈXIC: 2011

El representant estatal Brian F. Egolf (D-Santa Fe), patrocinat HM de 32 anys, que dirigeix El govern de l'estat per "estudiar la literatura disponible i els informes sobre els efectes de la radiació del mòbil en la salut humana." A més, l'11 de novembre de 2011, la Departament de Salut i el Departament de Medi Ambient ha d'elaborar un informe amb "recomanacions sobre la manera d'alleujar els efectes perillosos que la radiació del mòbil té sobre la salut humana."

http://www.nmlegis.gov/lcs/_session.aspx?Chamber=H&LegType=M&LegNo=32&year=11


PORTLAND, Maine :

l'alcalde Nicolás M. Mavodenes, Jr va declarar octubre 2010 "Mes de la Conscienciació del mòbil" i tornarà a fer-ho el 2011.

El primer mòbil les etiquetes d'advertència en el món la legislació es va introduir a Maine, a la primavera de 2010, pel representant d'Andrea Boland (D-142) que obliguen els fabricants de telèfons mòbils per incloure llegible destacat en els dos telèfons mòbils i els seus envasos. L'advertència seria el següent: "ADVERTÈNCIA: AQUEST DISPOSITIU emet radiació electromagnètica EXPOSICIÓ, a la qual pot causar càncer cerebral. USUARIS, especialment nens i dones embarassades, s'han de mantenir allunyats del cap i cos. "També hem inclòs un gràfic de la penetració de la radiació en el cervell d'un nen de 5 anys d'edat, basant-se en el model creat pel professor P. Om Gandhi. La legislació no va ser aprovada, però la legislatura va votar a favor que el Centre de Maine per al Control de Malalties per difondre informació sobre el tema, els estudis dels i les maneres de reduir l'exposició a través de la seva xarxa ia la seva pàgina web. Al maig de 2011 Representant Boland presentar una nova versió de l'etiqueta que tenia com a objectiu fer que els consumidors conscients de les advertències manuals de telèfons mòbils dins d'ells mateixos.

"El nostre mòbil etiqueta d'advertència projecte de llei aprovat per la Cambra de Representants de Maine. El projecte de llei hauria requerit que ho van ser les advertències en el manual que es col · loca en l'envàs o una etiqueta en el paquet de dirigir als usuaris consultar el manual per a l'ús segur d'orientació, i en quines pàgines que va aparèixer. Al Senat tots els demòcrates presents, excepte un, i dos republicans, van votar a favor del projecte de llei. El Líder de la Majoria del Senat treballat agressivament per derrotar-ho, i ho va aconseguir. La votació va ser de 20-13, amb dos demòcrates excusat. És evident que l'elecció era si s'havia de protegir la indústria o dels consumidors, perquè el text en el nostre projecte de llei etiqueta d'advertiment s'ha escollit per utilitzar només les paraules dels propis fabricants ". 4 juliol 2011 Andrea Boland, legislador de l'estat de Maine.

http://www.mainelegislature.org/LawMakerWeb/summary.asp?ID=280040439

Jackson, Wyoming :

2010 l'alcalde Barrón i el consell de la ciutat declarat "Mes de la Conscienciació del mòbil", i va emetre un mòbil de seguretat proclamació consciència.


Oregon : 2010

La mesura SB 679 patrocinat pel senador d'Oregon Shields prohibiria als minoristes de venda, arrendament, venda o arrendament o distribuir de qualsevol telèfon mòbil a menys que l'etiqueta i l'envàs portin telèfon específic. L'etiqueta proposta diu el següent:

"ADVERTÈNCIA: Aquest és un aparell de ràdio-freqüència (RF), la radiació que emet el dispositiu que té efectes biològics no tèrmics per als que no les pautes de seguretat han estat establertes. Existeix controvèrsia sobre si aquests efectes són nocius per als humans. L'exposició a la radiació de radiofreqüència es pot reduir mitjançant la limitació del seu ús d'aquest dispositiu i mantenir-lo lluny del cap i el cos. "

Aquesta proposta serà presentada al Senat el 2011.
http://www.leg.state.or.us/11reg/measpdf/sb0600.dir/sb0679.intro.pdf


ESTAT DE PENNSYLVANIA: 2011


Representant Vanessa Brown (D-190) i l'expresident de la Cambra Dennis O'Brien (R-169) presenta HR 1408 "Llei de Protecció de Nens sense fils" a l'abril de 2011. Botigues i distribuïdors estarien obligats a mostrar la parafernàlia que porten l'advertència. Si un telèfon mòbil no coberts per aquestes disposicions, el procurador general podrà ordenar la seva recuperació o perquè es compleixin aquests requisits. Les ordres de factures que l'Oficina del Procurador General de tema un advertiment dels efectes de l'ús de telèfons mòbils al públic a la seva pàgina web. Aquest projecte de llei proposa: "Exigir als fabricants de telèfons mòbils a Pennsylvania per incloure llegibles i prominents, no extraïbles etiquetes d'advertència en els dos telèfons mòbils i els seus envasos. L'etiqueta proposta inclourà la següent declaració:

ADVERTÈNCIA: Aquest dispositiu emet una radiació electromagnètica de l'exposició, a la qual pot causar càncer de cervell. Els usuaris, especialment els nens i les dones embarassades, han de mantenir el dispositiu allunyat del cap i el cos. "

Les audiències públiques s'han previst 1 setembre 2011, President del medi ambient Fideïcomís de Salut de la Junta, Ronald B. Herberman, MD, i el director de Salut Ambiental del Fideïcomís de Govern i Afers Públics, Elena de Marques, s'acrediti.

http://www.legis.state.pa.us/cfdocs/billinfo/BillInfo.cfm?syear=2011&sind=0&body=H&type=B&bn=1408FILADÈLFIA, PENSILVANIA: 2010


Filadèlfia regidor-at-large Blondell Reynolds Brown va desenvolupar i va aprovar una ciutat de forta resolució del Consell en relació amb el tema de la radiació del mòbil i l'autorització de Salut Pública del Consell i Comitè de Benestar de celebrar audiències sobre les accions de la Ciutat poden prendre per promoure la consciència pública sobre la salut risc de les emissions de telèfons mòbils a nens i dones embarassades. La Resolució va ser aprovada per unanimitat el desembre de 2010. El regidor va a treballar per programar l'audiència al començament de tardor.

CANADÀ: 2011

Health Canada recorda als usuaris de telèfons mòbils que poden prendre mesures pràctiques per reduir RF

exposició. El departament també anima als pares per reduir l'exposició dels seus fills RF

dels telèfons mòbils ja que els nens solen ser més sensibles a una varietat d'agents ambientals.

A més, actualment hi ha una manca d'informació científica sobre els impactes potencials per a la salut

dels telèfons mòbils en els nens.

Salut Canadà els científics contínuament revisen els estudis científics en aquesta àrea per garantir les pautes de seguretat són suficients per a la protecció de la salut i la seguretat dels canadencs. Les directrius s'han actualitzat el 2009, i la propera actualització està prevista per al 2012.

http://www.hc-sc.gc.ca/ahc-asc/media/advisories-avis/_2011/2011_131-eng.php

AUSTRÀLIA : 2010


Un ofici de prevenció per als nens al text en lloc de parlar en els seus telèfons mòbils es va publicar el juny de 2010 per la Australiana de Protecció Radiològica i Seguretat Nuclear. L'agència va dir que els nens han de prendre precaucions per protegir-se de l'exposició a la radiació a causa de riscos per a la salut del seu ús a llarg termini són desconeguts telèfon mòbil: "Els nens han de ser animats a limitar l'exposició dels telèfons mòbils al capdavant mitjançant la reducció de temps de trucada, per la realització de trucades on la recepció és bona, mitjançant l'ús de dispositius de mans lliures o de les opcions dels altaveus, o per missatges de text. "

http://www.arpansa.gov.au/mobilephones/index.cfm

ISRAEL : 2008, 2011

El Ministeri va publicar una sèrie de directrius que els anomenats per limitar l'ús dels nens dels telèfons mòbils, evitant la comunicació cel · lular en llocs tancats, com ascensors i trens, i l'ús de cable, no sense fil, auriculars (Azoulay 2008), i limita l'ús de telèfons mòbils a les escoles .

El 2008, el Ministeri de Salut d'Israel va publicar una sèrie de directrius que van demanar limitar l'ús dels nens dels telèfons mòbils, evitant la comunicació cel · lular en llocs tancats, com ascensors i trens, i l'ús de cable, no sense fil, auriculars. El Ministeri desenvolupat aquestes directrius després d'un estudi nacional que s'ha detectat una associació entre l'ús de telèfons mòbils i el risc de desenvolupar tumors de la glàndula salival.

ISRAEL : 2011

"Un nou projecte de llei presentat pel membre del Knesset Iúlia Shmalov Berkovitz ha rebut el suport de desenes de Knesset. La demanda més important és l'enviament d'un SMS cada dia a les 12 en punt en què s'han d'escriure:  "Advertència: aquest telèfon mòbil emet les radiacions no ionitzants. L'OMS ha decidit que pot causar càncer. " I cada vegada que s'encengui el telèfon, un advertiment similar apareix a la pantalla. Qualsevol persona que compri un mòbil haurà de signar que entenguin els riscos del consum, especialment en els nens. La participació dels nens en els anuncis seran prohibits. Un auricular haurà de ser determinat en cada compra. Almenys el 15% dels ingressos de l'empresa es destinen a l'educació per reduir al mínim l'ús de telèfons mòbils. Els anuncis s'inclouen advertència, com ara les que es troben en els anuncis de cigarrets. El ministre Gilad Cremen, va dir que la consciència pública del risc d'ús del mòbil que es necessita. Tot i que no és compatible amb totes les clàusules del projecte de llei, que considera la majoria d'ells positivament. Durant les properes setmanes aquest projecte de llei serà portat a la discussió del Knesset. "[ Yediot (diari) 23 de juny de 2011.]
EUA COMISSIÓ FEDERAL DE COMUNICACIONS

La potestat reglamentària de desenvolupament de les normes de seguretat dels telèfons mòbils va ser donada per la FDA a la FCC. La FCC i la FDA no han actualitzat la seva informació als consumidors amb posterioritat a la classificació de l'OMS el maig de 2011. Desconegut per a la majoria dels consumidors, la FCC requereix que tots els manuals de telèfons mòbils inclouen una advertència de distància de seguretat, perquè quan se sosté el telèfon en el cos pot ser l'usuari exposat a la radiació de microones que podria excedir el límit federal de seguretat per a l'exposició. Aquest requisit és causa de la forma en què la FCC té els dispositius provats. Desafortunadament, aquesta informació s'oculta en lletra petita en els manuals de telèfons mòbils la majoria dels usuaris mai llegeixen.

RÚSSIA: 2011


El Comitè Nacional Rus de Protecció contra Radiacions No Ionitzants ha expressat la seva preocupació per la comercialització de telèfons mòbils als nens i adolescents, i ha declarat que creu que el risc per als nens dels telèfons mòbils no és molt menor que el risc per la salut dels nens del tabac o l'alcohol.

El Comitè explica aquest risc potencial alt de la següent manera:


"L'absorció d'energia electromagnètica al cap d'un nen és més alt que el considerable al cap d'un adult

Els nens són més sensibles als camps electromagnètics que els adults

Cervells infantils tenen una major sensibilitat a l'acumulació dels efectes adversos de l'exposició crònica als camps electromagnètics

Els nens d'avui passen més temps fent ús dels telèfons que els adults d'avui dia.


De particular preocupació és l'augment de la morbiditat entre els joves de 15 a 19 anys (és molt probable que la majoria d'ells són usuaris de telèfons mòbils per un llarg període de temps). En comparació amb 2009, el nombre de trastorns del SNC, entre 15 a 17 anys d'edat, ha crescut en un 85%, el nombre de persones amb epilèpsia o síndrome epilèptic ha crescut en un 36%, el nombre de "retard mental" dels casos ha crescut un 11% , i el nombre de trastorns de la sang i trastorns immunitaris estat ha crescut en un 82%. En el grup de nens de menys de 14 anys hi va haver un creixement del 64% en el nombre de trastorns de la sang i trastorns de la immunitat d'estat, i el 58% de creixement en l'avaluació del risc de trastorns nerviosos per l'exposició als CEM.


Tenint en compte la posició RNCNIRP i les mesures cautelars suggerides per l'OMS, el Comitè considera que les mesures urgents que s'han de prendre a causa de la incapacitat dels nens a reconèixer el dany causat per l'ús del telèfon mòbil i que un telèfon mòbil en si mateix pot ser considerat com un incontrolat font d'exposició nociva.


Es requereix que la informació que un telèfon mòbil és una font de camps electromagnètics de radiofreqüències es mostra clarament en el cos del telèfon (o qualsevol altre aparell de telecomunicació).

Es requereix que la "Guia de l'usuari" conté informació que un telèfon mòbil (eina personal de comunicació sense fils mitjançant el mètode de comunicació electromagnètica, etc) és una font d'exposició nociva camps electromagnètics de radiofreqüències. L'ús d'un telèfon mòbil per nens i adolescents menors de 18 anys d'edat no es recomana. L'ús del telèfon mòbil per les dones embarassades no es recomana per tal de prevenir els riscos per al fetus.

La forma més senzilla de reduir l'exposició a RF CEM és moure el telèfon mòbil allunyat del cap durant la trucada telefònica que es pot aconseguir mitjançant l'ús dels jocs de mans lliures (protecció per la distància). L'escurçament de la durada de la trucada és una altra manera de reduir l'exposició (protecció per hora).

El RNCNIRP considera que és raonable per desenvolupar telèfons mòbils amb menor exposició als CEM (amb les mans lliures de sèries, inclouen les funcions de limitació, com la limitació del nombre de trucades telefòniques diàries, la possibilitat de limitació forçosa de la durada de trucades telefòniques, etc.)

S'han d'incloure cursos sobre l'ús de telèfons mòbils i les qüestions relatives a l'exposició a CEM en el programa educatiu a les escoles.

És raonable establir límits sobre l'ús de les telecomunicacions mòbils per nens i adolescents, incloent la prohibició de tot tipus de publicitat de les telecomunicacions mòbils per als nens (adolescents) i amb la seva participació.

El RNCNIRP està llest per ajudar els mass-media en el seu treball de sensibilització i activitats educatives en l'àmbit de la CEM i, en particular, per proporcionar informació sobre la recerca més recent sobre l'impacte dels CEM sobre la salut humana i les mesures per frenar la impacte negatiu d'aquest agent físic.

Millors criteris de seguretat per a nens i adolescents es requereixen en el termini més curt. Les característiques de l'organisme en desenvolupament s'han de tenir en compte, així com la importància dels processos bioelèctrics de la vida humana i les activitats, les condicions actuals i futures dels CEM, les perspectives de desenvolupament tecnològic i la tècnica han de ser abordades en un document d'estatus legal.

Desenvolupament d'un programa finançat per la nacional per estudiar els possibles efectes de salut de l'exposició als CEM crònica del cervell en desenvolupament és necessari.

IRLANDA : 2011

La radiació d'Alerta Mòbil Bill 2011

"Llei per establir que una etiqueta d'advertència es col · locarà a la coberta exterior dels telèfons mòbils i en l'embalatge relacionat, el qual haurà d'indicar clarament que els telèfons mòbils emeten una radiació electromagnètica. Que sigui promulgat pel Oireachtas de la següent manera:

Cada telèfon mòbil i el seu envàs ha de tenir un advertiment clarament llegibles adherit sobre el mateix. Tal advertència haurà de:

(A) Especificar el telèfon mòbil no ionitzant nivell de radiació.

(B) lL'absorció específica (SAR).

(C) Contindrà una advertència que figura al'annex d'aquesta Llei "

http://www.oireachtas.ie/documents/bills28/bills/2011/2411/b2411s1.pdf

FINLÀNDIA : 2009

El gener de 2009, el Govern de Finlàndia va declarar que la utilització dels nens mòbil ha de ser restringit, per exemple, mitjançant l'enviament de missatges de text en lloc de parlar, fent trucades més curtes, utilitzant un dispositiu mans lliures, i evitant l'ús dels telèfons mòbils quan la connexió és feble . D'acord amb l'informe de Finlàndia, "encara que la investigació fins ara no ha demostrat efectes sobre la salut de la radiació del mòbil, es recomana precaució als nens ja que tots els efectes no es coneixen .... Atès que es necessiten anys per desenvolupar un càncer i els telèfons mòbils han estat d'ús comú només per a uns deu anys, la possibilitat que un vincle entre l'ús de telèfons mòbils i el càncer es pot trobar en els estudis de població més tard, no es pot descartar ". [STUK (Radiació de Finlàndia i l'Autoritat de Seguretat Nuclear) de 2009.]


REGNE UNIT : 2011

"Per tant, com a mesura de precaució, la Mesa del Regne Unit director mèdic recomanen que els nens i joves menors de 16 anys han de ser encoratjats a utilitzar els telèfons mòbils per als propòsits essencials només, i per mantenir les trucades curtes." (Telèfons mòbils i el prospecte de la Salut, 2011.)


http://www.dh.gov.uk/prod_consum_dh/groups/dh_digitalassets/documents/digitalasset/dh_125388.pdf

 
Back to content | Back to main menu